Lasten kesäleiri 1.-4.7.2024

Lasten kesäleiri 1.-4.7.2024, Metsäpirtin leirikeskuksessa

LASTENLEIRI ON TULLUT JO TÄYTEEN, MUTTA KOSKA PERUMISIA SAATTAA TULLA, KANNATTAA ILMOITTAA LAPSESI VARASIJALLE: TÄÄLLÄ

Alakouluikäisille (7–12-vuotiaille / v. 2012–2017 syntyneet) suunnattu lasten kesäleiri järjestetään 1.-4.7.2024 upeassa Metsäpirtin leirikeskuksessa, Tuusulassa. Leirillä tavataan uusia kavereita, touhutaan pihalla, saunotaan, uidaan, paistetaan makkaraa ja opitaan Jumalasta sekä tehdään paljon hauskoja juttuja yhdessä osaavien ohjaajien sekä isosten kanssa. Leirillä kerrotaan sanoin ja teoin rakastavasta ja turvallisesta Taivaan Isästä, joka voi antaa jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen elämän. Leirinjohtajana toimii seurakunnan lapsityöntekijä Marianna Tiainen.

Leirin nimi on Esterin seikkailu Persiassa! Raamisten aiheena on Vanhasta testamentista löytyvän kuningatar Esterin elämä, ja se kuinka Jumala johdattaa ja on uskollinen.

Leirille mahtuu 30 lasta. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksu on 75 €/lapsi. Leirimaksu sisältää ohjelman, täysihoidon sekä tapaturmavakuutuksen.

Seurakunta ei järjestä kuljetusta leirikeskukseen, vaan kyydit tulee järjestää itse. 

Leirimaksu tulee olla suoritettuna 17.6.2024 mennessä tilille:

Nordea FI66 1574 3000 0216 99

VIITE: 7090

Lähetämme leirikirjeen viikkoa ennen leirin alkamista ilmoittautumisen yhteydessä kerättyyn sähköpostiosoitteeseen. Siitä selviää tarkempi aikataulu sekä kaikki mitä tarvitsee ottaa mukaan leirille.

Huomioithan, että leiri-ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa palautamme leirimaksun.

Mikäli hinta on esteenä leirille osallistumiseen, ota rohkeasti yhteyttä Marianna Tiaiseen (marianna.tiainen@svk.fi / 045 262 8072), niin etsimme siihen ratkaisun. Raha ei saa olla este leireillemme osallistumiselle. Huom! Myös kaupunkien sosiaalivirastot myöntävät leiriavustuksia leireille osallistuville perheille.

Ilta Piste